Onze Diensten

Webapplicaties en consultancy

Onze diensten

Webapplicaties


Wij maken applicaties voor het web. Webapplicaties zijn in de basis platformonafhankelijk (Windows, Mac, Linux etc.) doordat ze in een webbrowser draaien. Webapplicaties vereisen geen ingewikkelde installatieprocedure bij het uitrollen in een grote organisatie. Alleen een webbrowser is vereist. Webapplicaties hebben geen schijfruimte op de clientcomputer nodig. Voor een update in de webapplicatie hoeven er geen wijzigingen op de werkplek gedaan te worden.

Consultancy


Digitalisering staat niet stil. Het is een fast moving gegeven die van haar omgeving vraagt om snel bij te benen. Als ondernemer of verantwoordelijke voor een departement is het vaak onmogelijk om digitale kennis op elk moment actueel te houden. Daarom kan het interessant zijn om beroep te doen op een expert die jouw project helpt te digitaliseren. We worden als het ware jouw collega tijdens de ontwikkeling van jouw project.

Door ons toegepaste Technologiën


Single Page Application (SPA) Snelheid en effeciëntie

Met de Single Page Application of SPA-benadering kunnen de gebruikers de webpagina blijven gebruiken terwijl de nieuwe elementen worden opgehaald of worden bijgewerkt. Dit leidt tot verbeteringen in het herladen van inhoud en snellere interacties. De SPA-toepassing maakt gebruik van websockets of AJAX-aanvragen om inhoud dynamisch van de server op te halen. Het helpt de browser om de huidige pagina op de achtergrond te blijven uitvoeren door aanvragen aan de server te doen, alleen om nieuwe pagina's of extra inhoud op te halen. U kunt alle soorten gegevens ophalen via de serverquery's, die vaak HTML-elementen, tekenreeksen of elke vorm van JSON-payloads die gereed zijn voor weergave. Door toepassing van deze technologie wordt pagina content 5 tot 10x sneller ingeladen dan gewone applicaties.

spa

Foutopsporing Wees steeds op de hoogte

Hier maken wij gebruik van een real-time foutopsporingssysteem.Wanneer wij een melding krijgen, weten we precies welke fout optreedt, waar, hoe vaak en wie er last van heeft. Omdat waarschuwingen actiegericht moeten zijn. Dit systeem biedt fijnmazige meldingsbesturingselementen, zodat wij de meldingen kunnen configureren zoals wij dat wensen. Als u op snapshots van één minuut en foutpercentagetabellen vertrouwt om op problemen te letten, mist u mogelijk belangrijke signalen. In een enkele minuut kan een kritieke fout die belangrijke klanten treft, optreden bij een lage initiële frequentie, waardoor het moeilijk is om te detecteren en toch potentieel kostbaar is. Met dit systeem krijgen wij een realtime feed van alle fouten - inclusief niet-verwerkte uitzonderingen - zodat wij ze kennen als ze zich voordoen, nog voor u deze kunt melden.

spa

Ticketing systeem Consistente workflow

Bij Isense-Development maken we ook gebruik van een Scrum en ticketing tool. Dit bestaat uit onderstaande delen.

 • Steeds onvangt u van ons een emailadres dat specifiek voor jou bestemd is om eventuele nieuwe aanvragen of problemen te kunnen melden. Bij het mailen van een nieuwe aanvraag of probleem wordt hier automatisch een ticket van gelogd in ons systeem. Op deze manier missen wij geen enkele taak die voor jou diend uitgevoerd te worden. Telefonisch zijn wij natuurlijk ook steeds bereikbaar om jou bij te staan in nieuwe ontwikkelingen of problemen op te lossen die zich zouden voordoen.
 • Creëeren van user stories en issues, inplannen van sprints en verdelen van taken binnen het softwareteam.
 • Het prioriteren en bespreken van het werk in ons team, binnen de volledige context en met complete zichtbaarheid.
 • We lever met zelfvertrouwen en gezond verstand, wetend dat de informatie waarover we beschikken altijd up-to-date is.
 • We verbeteren de teamprestaties op basis van realtime, visuele gegevens die we kunnen gebruiken.
 • Elk team heeft een uniek proces voor het leveren van software. We gebruiken een standaardworkflow of een workflow die aansluit op de werkwijze van ons team.

 • spa

  Tijdsregistratie Onze uitvoeringen tot in detail

  Doordat wij werken met tijdsregistratie op onze interne ticketing tool kunnen we bij de facturatie de tijd en kost van elke ontwikkeling die we uitgevoerd hebben in een visueel beeld leveren. Je hebt zo een duidelijk inzicht op welk ticket er lang of minder lang gewerkt is en wat de kost per ticket bedraagt. Zo zal er jou nooit iets teveel gefactureerd worden en heb je een duidelijk inzicht welk werk we voor jou verricht hebben.

  spa

  Onze specialiteiten en voordelen

  Wij denken met u mee vanaf de start.


      Business Analyse.

      Application Due Diligence.


  Samen oplossingen bouwen.


      Maatwerk webapplicaties.

      Artificial Intelligence.


  Verbeteren, adviseren en optimaliseren.


      Digitalisation consultancy.

      Application Maintenance.

      Application Support.

      Ongoing Development.

  Voordelen


  Alle data bevind zich op één plaats.

  Vanaf elk toestel bereikbaar.

  Tijdsbesparend.

  Gemakkelijk te updaten en te implementeren.

  Zie jouw bedrijf groeien.

  Automatiseren van administratie.

  Automatiseren van processen.

  Gebruiksvriendelijk.

  Verdien meer door tijdsbesparing.

  Makkelijk uit te breiden.

  Redenen om voor Isense-Development te kiezen

  Intuitief design

  Het gebruiken van een app of toepassing moet natuurlijk aanvoelen. Zelfs nieuwe gebruikers moeten de app zonder moeite kunnen gebruiken.

  Consistentie

  De toepassing moet consistent zijn ingericht zodat de gebruiker niet de weg kwijt raakt binnen de app.

  Relevantie

  Hoe relevanter de informatie in de toepassing, hoe beter de app. Daarom kijken we naar het doel van de gebruiker tijdens de ontwikkeling van de app.

  Less is more

  Des te minder informatie er weergegeven kan worden zonder afbreuk te doen aan de app, des te beter!

  User centric

  We kijken vanuit de ogen van de gebruiker, niet vanuit de logica van de achterliggende data.

  Performance

  De app moet zo ingericht zijn dat hij zo soepel mogelijk functioneert.

  Start vandaag met jouw project!